gastenboek

24 reacties op “gastenboek

 1. Dag Rutger en Bastiaan..nog even genieten van alle bijzonder dingen,mensen en omgeving..het is alweer aftellen geblazen. En als je dan achterom kijkt..hoe snel is het dan wel niet gegaan. Zal ontzettend wennen zijn in Nederland..stress,koud en alles weer zo gewoon maar natuurlijk ook het genot zoals lekker eten ,douchen en je familie. Ik wens jullie nog fijne dagen en alvast een hele voorspoedige reis. Tante x

  • heey tante karen! ja nog even genieten en dan weer terug aar nederland we zijn al begonnen met afscheid nemen van de mensen hier want in die 3 maanden verzamel je toch aardig wat mensen om je heen. idd de tijd gaat erg snel en soms te snel, ook is het wel weer lekker om naar nederland te gaan en vooral om dan iederdeen weer te zien! ik heb je laatst trouwens een smsje gestuurd maaar ik denk dat die niet is aangekomen? bedankt tante e tot gauw!!!!!

 2. Hoi Rutger en Bastiaan..tjonge volgens mij zijn jullie erg druk met ?????Dat blog is al een tijdje aan het wachten op berichten van jullie!!Vandaag ff op bezoek geweest en afscheid genomen van papa en mama Eghan..nog even en het vertrek naar Ghana gaat beginnen..vliegreis naar de thuisbasis. Natuurlijk een afscheidsconcertje gegeven op de piano samen met zoonlief.Hoe is het daar..mis je ons eigenlijk wel een beetje of hoe zit dat? Nou..ben benieuwd naar nieuwe foto’s en verhalen.Groet en knuffel van tante.

  • Tja zusje Karen het lijkt er op dat de jongens niet zoveel meemaken dus hebben ze ook niets te schrijven. Het is wel een beetje een saaie blog en niet meer zo spannend om te bekijken. Gelukkig spreek ik Rutger wel regelmatig via Whatsapp dus weet ik dat het super met hem is. we zullen zien wanneer hij weer een verhaaltje schrijft en foto’s stuurt haha.

 3. Zo..even tijd voor een bericht uit het zonnige Nederland.Waar de sneeuw is??? In Oostenrijk en Amerika op dit moment..hier is het lente.Heb het laatste verslag gelezen.Fijn,dat er geen stress bestaat in Ghana..kan ook niet met dat luie leven en hitte.Volgens mij zijn jullie net slakken daar..niet vooruit te branden onie? Ben nog even benieuwd hoe het daar met al die enge insecten en reptielen is..al wat spannends gezien? Het schijnt,dat er veel goeie vetten in een slang zitten..misschien leuke tip tijdens een etentje?! Ouders van Shadrach hebben het redelijk naar hun zin..helaas voor papa geen vrolijk resultaat waardoor hij veel aan huis gekluisterd is.Nou..zorg dat je niet teveel stress hebt van dit bericht en doe Bastiaan de groeten..en natuurlijk yourselff.Liefs oet Enskedexx

 4. Hoi Rutger en Bastiaan,

  heb gehoord en gelezen dat jullie het naar je zin hebben. Het zal wel een heel groot contrast zijn met hier. Heb ook gehoord dat jullie nu een resort hebben gevonden waar jullie goed kunnen eten, drinken en chillen. Hartstikke gaaf!

  Geniet ervan en veel plezier nog de resterende tijd,

  groetjes van ons

  • hey tante leuk om ook wat van jou/jullie te horen het contrast is echt heel erg groot en zoals ik al zei te groot om dat uit te leggen of met fotos te laten zien toch kan het wel een goed beeld geven. we hebben ondertussen meerdere plekken gevonden waar we goed kunnen eten en een goede maaltijd kost hier soms 5 cedis wat neerkomt op 1 euro 70 cent, bastiaan en ik eten regelmatig buiten de deur dus. dankjewel en groetjes aan iedereen!!

 5. Hallo hartendieven wat staan jullie prachtig op de foto’s. Het is goed te zien dat jullie het fijn hebben en een mooi leven leiden in Afrika. Ook grote tegenstellingen van welvaart en chaos. Wij werken wel door in de tussentijd haha. Have fun.

  • hey lieve moeder wij hebben nog steeds goed inderdaad en sorry voor t late reageren. de tegenstellingen zijn inderdaad heel erg groot! Ik denk aan jullie harde werken maar 1 tip uit vergeet ook niet te relaxen!

 6. Hallo lieve rutger, wat leuk/fijn dat ik je vandaag even aan de telefoon had. Het is fijn om even te praten, zoals jij zegt, en anders dan steeds per app.
  Goed om te horen dat jullie je goed voelen en het leven daar begint te wennen. Wij werken wel gewoon door hoor haha. Vergeet niet dat er ook nog heel veel te bekijken is in jullie omgeving en dat je niet na het dalen vergeten bent dat te beleven. Lieve groet van moedersssss.X

  • hey ingrid leuk om ook wat van jouw te horen het is hier inderdaad heel anders omdat uit te kunnen leggen moet ik de hele dag op deze blog bezig zijn.

 7. Yo Boys..alweer een week voorbij.Vandaag 10 januari en het is weekend.Milan vertrokken ,3 dg.met HSC op pad..haha iets anders dan 3 maanden onie dan.Morgen ga ik bij Aaltje Bertha op de koffie,beetje skoonmaken en voetendokter.Hoe gaat het bij jullie..nog steeds leuk,warm en vol te houden? Het lijkt al een eeuwigheid,dat vertrek van jullie.Ook al enge insecten gespot..en dikke vette slangen haha? Nou, zal binnenkort wel weer een verslag lezen of foto’s zien.Hou je allebei haaks en dikke smok van tanteX

  • inmiddels alweer 2 weken voorbij, maar t gaat nog steeds goed met ons en we houden het zeker vol. wel is het sommige dagen wel erg warm en we worden ookal aardig bruin nu! ik denk dat ik morgen even weer een verslagje en fotos errop zet! dikke kus terug tante!

 8. Haha..en wat denken jullie van een lekkere frikandel? Leuke foto’s met die girls erbij..jawel..gaat helemaal goed duz.Is het echt zo vol op het strand als op die foto..poeh zoek een plekje onie?! Gelukkig gaat het eten wat beter..blijft natuurlijk lastig.Vermaken jullie je wel..al verder plannen met die voetbalschool? En is de container met spullen al aangekomen? Nou. jongens..good goan en dikke kus van tante.

 9. wat een leuk verslagje van het weekend. foto te zien zijn jullie wel toe aan een balletje mayo. zeker allebei wel een kilootje afgevallen? Volgens Shadracht komt volgende week (misschien) pas de containerinhoud dus bastiaan moet nog even wachten op zijn gehaktballen en jij op de pindakaas. Leuke meisjes trouwens haha
  Moeder groet jullie xxx

 10. Dag lieve jongens..wat een leuk verslag.Haha..dat voetballen bij wamte valt nog niet mee..Al vele indrukken opgedaan,echt fantastisch.Hier is de temperatuur ook aangenaam..lijkt af en toe lente ipv winter,die zal nog wel komen in februari en maart.Hoe gaat het met het eten,missen jullie al lekkere gehaktballen van thuis.Nou..volhouden en genieten. Kus van tante Karen

  • ja nu zijn we toch al wel gewend aan de warmte en qua warmte kunnen we hele trainingen meedoen, maar ne manier van voetballen is zo anders dat bastiaan en ik regelmatig staan te kijken van wat we eigenlijk moeten hahahhaha. ik hoop dat t snel wat kouder wordt bij jullie want ik was van pan de winter over te slaan! gister hebben we fufu gegeten en we hebben zelfs meer dan te helft weg kunnen werken dus t eten gaat al wat beter maar bastiaan en ik zeggen toevallig vanochtend nog tegen elkaar ´´heb je ook zo´n zin in een balletje mayo´´ die missen we zeker weten en al helemaal die van mn moeder!

Selecteer een tab met welk account je een reactie wil achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>